Alajza Karlsson

- Don't take everything so damn seriously..

MINA FAVORIT SPEL I MOBILEN.

Publicerad 2013-02-28 13:06:00 i NOTES&IDEAS.

För ett tag sen så skrev jag ett inlägg om att jag hade bloggtorka, så jag bad er skriva lite om vad ni ville att jag kunde blogga om. Och då var det en person som skrev att jag kunde skriva om vad jag gillade att spela för spel. Så nu tänkte jag skriva lite om vad som fördriver min tid i mellanåt och vad jag gillar :)
( ringade in mitt favorit spel och det jag spelat mest av )
 
Först har vi songpop; Det är nog ingen som har missat det spelet, men det ligger ute på facebook och det handlar om att gissa olika låtar,artister och grupper och man spelar mot andra personer. Jag tycker det är jätte roligt.
 
Sen UNO: Åh detta är något som har följt med mig genom många år och jag tror många känner igen detta spel. Det finns som kortspel men även som app, vet inte om man kan spela mot sina vänner, men jag spelar mot andra som jag inte har en aning om dom finns i verkligenheten eller om det är ''datainställt'', Men det är sak samma för det är roligt att spela ändå.
 
Wordfeud: Här kan man spela mot ramdom personer eller personer som man känner.Ett jätte roligt spel som går ut på att samla flest poäng som möjligt genom att bilda ord.
 
Shoot Bubble Deluxe: Ett bubbel spel där man ska få bort alla ''bollar''/''blubblor'' av samma färg
 
Chasing Yello: Mitt favorit spel, detta är verkligen beroende framkallade, jag älskar detta spel, när man väl har börjat så är det svårt att sluta! Det är som en hinderbana du ska klara, du ska simma så långt du kan utan att simma in olika hinder,bli uppäten av pirajor, du ska även samla så många stjärnor som möjligt. Och i bland så ska du simma 500 meter utan att fånga några stjärnor för att komma vidare, och ibland dyka 30 gånger. Jag tycker att alla borde ha detta i sin telefon ^^ 
 
Cut the rope: Handlar om att du ska klippa av rep för att kunda ge ''grodan'' godisen. Innan man gör det så måste man samla in 3 stjärnor eller minst en för att gå vidare till nästa nivå, och det blir svårare och svårare och man får verkligen tänka efter i mellanåt hur man ska klara banan.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Alajza

Alajza Karlsson är tjej som bor i Örebro och i hennes blogg får ni följa hennes vardag,mode och inredning. och möjligtvis hennes ute kvällar i lillstaden och massa annat trams. För det mesta är det bara bilder. Kontakt: alajza@live.se Instagram: Alajza Facebook: Alajza Karlsson

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela