Alajza Karlsson

- Don't take everything so damn seriously..

PROMENADER GÖR SKILLNAD!

Publicerad 2013-03-22 10:02:00 i

Tänk vad promenader kan göra skillnad! Jag älskar min rumpa mer nu när den fått lite muskler :) Kommer promenera mycket nu till sommaren, och förhoppningsvis så är det fint väder denna sommar och inte regnigt
.
( psss.. remeber. my blog, my life ) / PUSS

OBS. DETTA ÄR MIN BLOGG OCH MINA ÅSIKTER. TA DU ÅT DIG ÄR DET DITT PROBLEM!

Publicerad 2013-03-20 18:10:00 i

VARNING! Detta är mina åsikter, så ta inte illa vid dig för om du tar åt dig så är det DITT problem inte mitt för detta är min blogg och mina åsikter..
 
Hej på er alla goa och rara där ute på andra sidan skärmen. Hur har eran helg/dag varit? Min har vart avslappnade och bra. Längrar tills det är lördag, då ska jag ut och röja lite med några vänner.
 
Men nu var det inte det jag tänkte prata om. Nu tänkte jag ta upp det är med förhålladen och sånt, Som dom flesta vet så har det stått min facebook att jag har vart i ett förhållade nu ett tag. Men sanningen är den att jag fortfarande är singel och har vart det över ett år, största anledningen till att jag ändrade från singel till ett förhållade var för att jag är så j*vla trött på alla människor som skriver till mig, och då är det även folk som har förhållanden, och sånt gör mig väldigt frusterade och lite små arg.Har man flickvän/pojkvän så sitt inte via nätet och stöt på andra, och det gäller även i irl också. Vet man själv att man är flörtig av sig och man lätt hamnar i sidospår, bli då inte tillsammans med någon förs du själv vet att du gillar personen så pass mycket så du kan hålla fingrarna i styr och din mun tyst! Och om man skriver till en person och den inte svarar då behvöver man inte stalka personen och skriva 1000 gånger på en vecka. Det gör mig ännu mer irriterad, jag svarar inte ens tillslut. Jag kan gissa att det är många killar/tjejer som känner igen detta, bland annat att en person skriver till en och den ger sig verkligen inte, utan den skriver ungefär 1000 gånger under en dag! Skit irriterade.
Skit i min stavning jag vet att jag stavas ofta fel, men detta är ingen rättstavningstävligt.! :)
 

Under denna tid jag har vart singel har jag stött på EN jätte trevligt och go kille som jag av en slump började prata med förra året, och jag kan lova er att en sån här kille är väldigt sällsynt och dom växer inte på träd. Han var i ett förhållande och han stötte inte på mig eller försökte med något. Han sa som det var att han hade flickvän och att han inte kommer göra något så länge han är i ett förhållade med någon, han var rak och ärligt direkt, och vi började motionera tillsammans, delvis för att jag skulle börja komma igång med träningen och bli mer motiverad. Vi är vänner och jag önskar att det fanns fler som denna grabb. ( Finns delvis tjejer som är så här helt underbara också, dock är jag inte lagd åt det hållet :P ) 
 
nästan 300 meddelanden!...
 
''Stöter inte på dig'' '' vet vad jag skrev tidigare''
Hmm nyss stötte du inte på mig och nu har du gjort det? 
 
KOM IHÅG INNAN DU ENS TÄNKER TANKEN ATT KOMMENTERA ATT DETTA ÄR MIN BLOGG OCH MINA ÅSIKTER, TAR DU ÅT DIG ÄR DET DITT PROBLEM INTE MITT!

TIPS.

Publicerad 2013-03-13 15:17:18 i NOTES&IDEAS.

Hur frän är inte denna keps :O Finns en i silver också, men jag föredrar guldfärgad ^^ -> LÄNK till kepsen.
 
 
 
 
Sen finns det MASSVIS med smink,lösögonfransar och massa annat skojjit, -> LÄNK till sidan.

ASK.

Publicerad 2013-03-13 14:43:27 i ALAJZA.

Nu har jag följt strömmen och gjort som dom flesta redan har gjort. Skaffat ASK-konto. Så nu kommer det inte bli några mer frågestuder i bloggen på ett bra tag framöver, hedan efter så får ni gå in på mitt ask-konto och ställa frågor, som ni hittar HÄR.  
 

CITIBOARD.

Publicerad 2013-03-07 21:43:10 i ALAJZA.

 
Dom flesta vet vad ''byt &sälj inom örebro'' är för något, men nu tänkte jag bara säga att nu kan man bli medlem på http://citiboard.se och samla alla sina annonser där. Jag har redan börjat anväda det. Det är jätte bra. ( här hittar ni min sida -> http://citiboard.se/person/1395102960 ) Som jag har förstått det så är det dom som har skapat gruppen från början har byggt upp denna sida? ( Rätta mig om jag har fel). 
 
Även om ni själva inte vill vara medlem så kan ni alltid gå in och titta in :)
 
 
 

SOL.

Publicerad 2013-03-04 11:11:40 i

Nu börjar solen visa sig allt oftare så idag blir det glajjor on ;)


5 SNABBA SVAR.

Publicerad 2013-03-04 09:28:02 i

1. Hotpants eller string: Hotpants.

2.Vilka affärer shoppar du helst i? : Jag köper kläder lite överallt, men för största delen så är det nog H&M, Monky och gina.

3. Dejtar du någon? : Visste att denna fråga skulle komma upp förr eller senare. Ja jag dejtar en person och hur det går det vet vi inte än. Men än så länge är allt helt underbart och skulle kunna spendera massvis med tid med honom.
4. Saknar du någon?: Skälvklart gör jag det, jag saknar morfar & curt. Julen och resten av högtiderna är inget utan dom. och bara telefon samtalen man fick i mellan åt av morfar fick en att skratta. Sen finns det en annan person som jag saknar och som alltid finns i mina tankar varje dag. Men jag pratar inte om den här person så mycket och så kommer det förbli.

5. Vem är din bästevän?: Ida är min homeie, hon är bäst och jag älskar henne :) MY BFF! ♡


HANGOVER.

Publicerad 2013-03-02 13:40:43 i

Ligger i badet med ett dunkade huvud. Orkar inte kliva upp och sen vill jag heller inte kliva upp för det är så varmt och skönt att ligga badet. Senare ska jag hem till min hemliga loverboy då ska vi laga mat tillsammans och glo på film. Vi kommer ligga som två döda småfisk i soffan då han är sjuk förtillfället och jag med hangover. usch.. varför blir det alltid för mycket intag? Nej nu kommer det dröja tills jag går ut igen..

Om

Min profilbild

Alajza

Alajza Karlsson är tjej som bor i Örebro och i hennes blogg får ni följa hennes vardag,mode och inredning. och möjligtvis hennes ute kvällar i lillstaden och massa annat trams. För det mesta är det bara bilder. Kontakt: alajza@live.se Instagram: Alajza Facebook: Alajza Karlsson

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela