Alajza Karlsson

- Don't take everything so damn seriously..

JUST NU.

Publicerad 2013-02-28 22:06:01 i

Ingen aning om vad det blir för färg, men det återstår och ser ;). Dock kommer jag färga om håret antingen i morgon eller nästa vecka, o då blir det hela håret (;


MINA FAVORIT SPEL I MOBILEN.

Publicerad 2013-02-28 13:06:00 i NOTES&IDEAS.

För ett tag sen så skrev jag ett inlägg om att jag hade bloggtorka, så jag bad er skriva lite om vad ni ville att jag kunde blogga om. Och då var det en person som skrev att jag kunde skriva om vad jag gillade att spela för spel. Så nu tänkte jag skriva lite om vad som fördriver min tid i mellanåt och vad jag gillar :)
( ringade in mitt favorit spel och det jag spelat mest av )
 
Först har vi songpop; Det är nog ingen som har missat det spelet, men det ligger ute på facebook och det handlar om att gissa olika låtar,artister och grupper och man spelar mot andra personer. Jag tycker det är jätte roligt.
 
Sen UNO: Åh detta är något som har följt med mig genom många år och jag tror många känner igen detta spel. Det finns som kortspel men även som app, vet inte om man kan spela mot sina vänner, men jag spelar mot andra som jag inte har en aning om dom finns i verkligenheten eller om det är ''datainställt'', Men det är sak samma för det är roligt att spela ändå.
 
Wordfeud: Här kan man spela mot ramdom personer eller personer som man känner.Ett jätte roligt spel som går ut på att samla flest poäng som möjligt genom att bilda ord.
 
Shoot Bubble Deluxe: Ett bubbel spel där man ska få bort alla ''bollar''/''blubblor'' av samma färg
 
Chasing Yello: Mitt favorit spel, detta är verkligen beroende framkallade, jag älskar detta spel, när man väl har börjat så är det svårt att sluta! Det är som en hinderbana du ska klara, du ska simma så långt du kan utan att simma in olika hinder,bli uppäten av pirajor, du ska även samla så många stjärnor som möjligt. Och i bland så ska du simma 500 meter utan att fånga några stjärnor för att komma vidare, och ibland dyka 30 gånger. Jag tycker att alla borde ha detta i sin telefon ^^ 
 
Cut the rope: Handlar om att du ska klippa av rep för att kunda ge ''grodan'' godisen. Innan man gör det så måste man samla in 3 stjärnor eller minst en för att gå vidare till nästa nivå, och det blir svårare och svårare och man får verkligen tänka efter i mellanåt hur man ska klara banan.
 

SIMON'S CAT.

Publicerad 2013-02-28 10:27:09 i EVERYDAY.

Typiskt min humor. Låg dubbelvikt igår i sängen och skratta så tårana sprutade. Då är man lagom trött ^^
 
 

BRÖSTFÖRSTORING OCH SJÄLVBILD.

Publicerad 2013-02-27 15:12:00 i EVERYDAY.

Hejsan!

Just nu sitter jag och dricker kaffe med grädde i, så satans gött. Har drukit det sen förra veckan.. ångest..Men det är ju så gott så jag kan inte sluta ^^, Vet inte om ni har märkt det att jag har blivit lite rundare i ansiktet eller så är det bara jag som inbillar mig det, men jag är så satas nöjd just nu över min kropp, förut hade jag komplex över mina bröst, men det börjar förvinnna nu. Förut ville jag göra bröstförstoring men jag känner att det inte behövs nu, jag har faktist rätt fina bröst och jag blir mer och mer nöjd med dom för varje dag som går ( Dom har växt lite på senaste,så måste köpa nya Bhar ^^ ). Idagens läge har jag 70C och jag tycker det duger för min lilla kropp. Så bröstförstoring är borta ur mina tankar och jag är
väldigt nöjd med hur jag ser ut i dagens läge. Det jag är mest nöjd med är nog mina ansiktdrag och i min personliget så är jag mest nöjd med att jag är den jag är och det att det duger :)
 
Fråga till er som kikar in på min blogg:

Vad är ni mest nöjd med utseende/personligheten?
Det är så roligt och se hur folk ser på sig själva, alla är ju unika och speciella på sitt eget sätt men det är många som inte påminner sig själva att dom faktiskt är fina och är bra så som dom är :)
Så släng in en kommentar och du kan vara anonym, :)
 

Feb. 26, 2013

Publicerad 2013-02-26 11:04:15 iGod morgon :)
Jag har precis laddat om kaffet och väntar på att det ska bli klart. Jag vaknade med förhoppningar om att det skulle vara sol ute för det såg så ljust ute, men jag hade fel..suck.. vill bli av med snön och kylan nu :)

Jag var iväg och solade igår, och jag lärde mig från förra gången, denna gång solade jag 18 minuter istället för 28.

ALLT FLYTER PÅ.

Publicerad 2013-02-19 11:36:00 i EVERYDAY.

Har inte bloggat på jätte länge nu, känns som en evighet, men jag tänkte börja lite smått igen. Idag ska jag fota mig lilla syster lite, färga håret,sminka henne och lite sånt, ha syster-tid tillsammans. Snacka lite strunt om allt möjligt. Under den tiden jag inte har bloggat så har det inte hänt så mycket, jag studerar fortfarande på komvux och matten går jätte bra. Hade ett prov nyligen och blev godkänd, dock så missade jag en uppgift så ska bara göra den och lämna in den imorgon. Sökt lite jobb och sånt. Allt flyter på som det ska nu :)
 

Om

Min profilbild

Alajza

Alajza Karlsson är tjej som bor i Örebro och i hennes blogg får ni följa hennes vardag,mode och inredning. och möjligtvis hennes ute kvällar i lillstaden och massa annat trams. För det mesta är det bara bilder. Kontakt: alajza@live.se Instagram: Alajza Facebook: Alajza Karlsson

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela