Alajza Karlsson

- Don't take everything so damn seriously..

TRÖTT..

Publicerad 2013-04-15 19:52:31 i ALAJZA.

Dunder trött.

Nu har jag vart på mitt nya jobb i i vecka och en dag. Jag diggar det, det finns så härliga människor och alla är så olika och jag älskart. Det har inte gått en dag utan att jag har gått hem med ett leende på läpparna.
 
Från att kunna sova hur länge (nästan) man vill till att kliva upp 06.30 varje dag och sluta vid 17.00-tiden det gör en stor skillnad, nu rusar bara dagarna förbi och jag är trött.. Måste komma över min dåliga vana att sova så länge. Just därför står min ringklocka och plingar redan vid 06.00 på morgonen fast jag börjar 09.00. En förändring måste ske, och jag känner hur seg jag blir den sista timmen på jobbet. Ögonen vill bara slå ihop, men jag har klarat en vecka nu ( +1dag ) så det ska nog inte vara några problem att klara det resten av tiden framöver. 
 
 

SMINK!

Publicerad 2013-04-13 19:54:00 i

Gjorde en liten annorlunda sminkning. Lila ögonskugga med blåa pickar vid ögonbryndet.
 

EN BRA DAG!

Publicerad 2013-04-03 12:44:32 i ALAJZA.

Hejsan alla goa där ute (:
 
Hoppas ni haft en bra påskhelg,min har vart helt okej. Vart med vänner och familj och bara njutit. Nu har solen börjat visa sig mer och mer och vi har ju fått några plusgrader. Igår var det 7+ ute, riktigt skönt och det blir bättre, kommer bli upp till 12 plusgrader nästa vecka har jag hört, så får hålla tummarna. Sen har jag delvis fått jobb.. ja visst du läste rätt. Jag har fått jobb nu, äntligen! Så mina mattekurser kommer läggas in på kvälls tid då jag kommer jobba från 09.00 till 17.00. Kommer ha fullt upp med att lära mig rutrinerna på det nya jobbet, men så småning om så lär jag mig. 
 
 

Om

Min profilbild

Alajza

Alajza Karlsson är tjej som bor i Örebro och i hennes blogg får ni följa hennes vardag,mode och inredning. och möjligtvis hennes ute kvällar i lillstaden och massa annat trams. För det mesta är det bara bilder. Kontakt: alajza@live.se Instagram: Alajza Facebook: Alajza Karlsson

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela