Alajza Karlsson

- Don't take everything so damn seriously..

SEG!

Publicerad 2013-05-15 19:35:00 i ALAJZA.

 
Seg,trött,sliten!
 
Ledsen att jag inte har bloggat på ett par dagar nu, måste ta och bättre mig lite.. haha ^^ Jag ska även göra en bloggvideo snart för det var grymt länge sen jag gjorde det. Så har ni några förslag om vad ni vill veta/vad jag kan prata om så kommentera här nedan bara. Annars så rullar allt på som vanligt, jobbar och sliter. Idag efter jobbet har jag kunnat tagit det lungt och bara chillat, då chefen bjössar på lunchen i morgon, så behöver inte göra någon matlåda, och behöver heller inte ha med mig någon väska att bära på , yeey ;D 
 
Utav dessa dagar som är kvar på denna vecka så har jag inga större planer, i helgen ska jag träffa några vänner, hinner ju inte träffa dom på vardagarna :( så ska försöka träffa så många som möjligt nu. Funderar på att klämmna in några plåtningar nu också medans det fina vädret ändå tittar fram i mellanåt. Så kanske dyker upp nya bilder inom kort (: 
 
PUSS!
 Glöm inte att följa mig på instagram: Alajza
 

IDAG!

Publicerad 2013-05-08 20:21:40 i


I morse när jag vaknade och åkte mot jobbet så var det kanon väder ute, solen sken och värmen bara flöda fram. Så idag invigde jag åres första klänningsdag, långklänning. Gud vad härligt det var att gå ut utan en varm vinter jacka. Dock blev det sämre väder när jag slutade, solen gick i moln och det började regna.. så nu kommer det nog vara mindre bra väder dagarna fram över och det är synd. Men man ska inte deppa för det ; D PUSS!

I CAN DO IT!

Publicerad 2013-05-07 18:50:04 i EVERYDAY.

 
Idag har det vart jätte varmt ute, dock har jag inte orkat vart ute så mycket då jag har fått njurbäckeninflammation igen. Det suger verkligen, ni som har haft vet hur dåligt och ont man har.
Men jag ska inte deppa för det, jag har försökt orkat med så mycket som möjligt fast jag inte får anstränga mig.
 
Grillade tidigare idag och sen bakade jag även muffins, jag tycker inte om att lega i en säng och bara sova, fast det kan vara skönt ibland.. Men inte just nu när det händer lite spännande saker i mitt liv. Kan även passa på att säga att jag har vart på en arbetsinterjuv i måndags. (får hålla tummarna att jag får det). 
 
Läste även lite om medicenen jag ska börja med nu och det står att jag inte får dricka eller äta något som har med mejeriprudukter i dvs mjölk,fil osv... Hallå, jag är en tjej som dricker kaffe med mjölk i :( men nu får jag dricka svart i stället.. I can to it!
 
Nu ska jag fixa inför morgon dagen.. Jag ska engentligen inte jobba, men jag måste, förtillfället så har vi ont om personal så kan inte vara hemma..Men bara att hålla humöret uppe och se glad ut :) PUSS!

Om

Min profilbild

Alajza

Alajza Karlsson är tjej som bor i Örebro och i hennes blogg får ni följa hennes vardag,mode och inredning. och möjligtvis hennes ute kvällar i lillstaden och massa annat trams. För det mesta är det bara bilder. Kontakt: alajza@live.se Instagram: Alajza Facebook: Alajza Karlsson

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela